Dum. nov. 27th, 2022

Corina Tamaș

,,Trăirile depășesc limitele gândirii’’

Hotel Continental, locul în care poți să scapi de hainele pe care nu le mai porți pentru a le înlocui cu altele. Vino la Shop Boutique!

2 min read

 

Shop Boutique este un altfel de târg. Este de fapt primul târg destinat femeilor unde acestea pot să își vândă hainele vechi și să le înlocuiască cu altele sau pur și simplu să dea un refresh dressingului lor.

Shoppingul este unul dintre cele mai plăcute activități ale femeilor. Ne place mereu să mergem la shopping, atât de mult ne place încât nu contează unde și nu contează când. Am fi în stare să lăsăm tot ce avem pe moment de făcut și să colindăm târgurile, magazinele, chiar și magazinele secondhand, pentru că tot timpul găsim ceva de achiziționat. Conceptul de Shop Boutique vine pentru a le oferi tuturor femeilor oportunitatea de cumpăra sau de a vinde la prețuri speciale.

Acum poți profita de o propunere care pare de nerefuzat:

  • Ai nevoie de bănuți în plus?
  • Te-ai plictisit de hainele pe care le ai în garderobă?
  • Vrei să le schimbi cu altele?
  • Cauți haine la prețuri mici?
  • Cauți o rochie pentru petrecerile de sărbători?

Bianca Morariu, cea care e în spatele brandului BM PR& Events  împreună cu Paula Tamaș s-au gândit exact  la nevoile voastre. Au creat  un eveniment special pentru voi, un eveniment care îți oferă posibilitatea de a scăpa de hainele pe care nu le mai porți sau pur și simplu de a face o mică schimbare în garderoba ta.

La Shop Boutique vei găsi cele mai frumoase decorațiuni de Crăciun, vei putea testa pe propriile mâini epilarea cu zahăr, te vei bucura de produse cosmetice  handmade precum și de multe surprize din partea organizatoarelor.

La acest târg vei mai putea găsi rochii, geci, paltonașe,cizme, bocanci, bluze și multe altele, lucruri de care ne-am bucurat în trecut dar acum e timpul să vă despărțiți de ele și să le schimbați cu altele noi.

Târgul va avea loc duminică, 15 decembrie, la Hotel Continental Arad, zona Mezanin, între orele 10.00- 18.00. Intrarea este liberă.

Pentru mai multe detalii le puteți contacta telefonic direct pe organizatoare:

Bianca Morariu: 0735398249

Paula Tamas: 0742536862

 

Ieși din cotidian și hai să ne vedem la acest târg , indiferent că vrei să cumperi sau să vinzi rochia de anul trecut sau chiar rochia pe care ai achiziționat-o săptămâna trecută.

Pentru că e cu și despre femei 🙂

Vei avea parte de  voie bună, de o atmosferă de shopping și de o duminică excelentă unde vei socializa, vei descoperi lucruri noi și cine știe? Poate îți vei găsi exact ceea ce căutai!

 

 

 

1 thought on “Hotel Continental, locul în care poți să scapi de hainele pe care nu le mai porți pentru a le înlocui cu altele. Vino la Shop Boutique!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.