lun. apr. 15th, 2024

Corina Tamaș

,,Trăirile depășesc limitele gândirii’’

Cum am ajuns să mă descopăr pe mine prin blog?

2 min read

Blogurile din zilele noastre pot fi privite ca o formă de reinventare a binecunoscutelor jurnale personale. Pasiunea pentru scris a început încă din primii ani de școală, îmi aduc și acum aminte faptul că îmi plăcea să scriu compuneri , mai ales că aveam o imaginație bogată.

Ideea de a-mi face un blog mi-a venit prin anul doi de facultate, în anul 2018. Aveam deja scrise câteva articole pentru un site, așa că m-am gândit , de ce să scriu pentru un alt site când pot să îmi fac eu blogul meu și să scriu acolo tot ceea ce cred eu de cuviință.

Corinatamas.ro a devenit a doua mea casă. Acolo e locul unde sunt liberă să îmi exprim tot ceea ce simt față de experiențele prin care am trecut de-a lungul acestui timp.

Blogul mă ajută să îmi formez o imagine, atât în zona online cât și în cea offline. Tot timpul mi-am dorit să exist atunci când caut pe google numele meu. În sfârșit acum pot să să spun că exist. Am cunoscut oameni minunați de când scriu pe blog, oameni din același domeniu, oameni care gândesc la fel ca mine, oameni despre care nu știam că există, înainte de a scrie.

Blogging-ul este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat, iar dacă scrii bine ajungi să strângi o comunitate în jurul tău care te sprijină și te admiră pentru ceea ce faci. Făcând ceea ce îmi place am ajuns să descopăr în fiecare zi lucruri noi despre mine, mă stimulează să citesc tot felul de lucruri din toate domeniile.

Blogul mă definește ca persoană, cine sunt, ce vreau să fac și felul cum gândesc 🙂

Ahhh și mă mai definește ceva. Nu culoarea părului evident. E de fapt sloganul blogului meu, un slogan care a devenit lucrul în care cred cel mai mult : „Trăirile depășesc limitele gândirii”.

Voi ce credeți ? Aștept părerile voastre pe pagina de facebook sau chiar aici la mine acasă !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.