Dum. nov. 27th, 2022

Corina Tamaș

,,Trăirile depășesc limitele gândirii’’

Mădălin Șerban: „Trebuie să muncești atât de mult până când idolul îți devine coleg”(INTERVIU)

5 min read

 Am povestit  zilele trecute cu Mădălin Șerban, membru al trupei 5Gang, despre cum își petrece timpul în perioada aceasta de pandemie, dar și altele. O discuție despre de toate precum o șaorma cu de toate. Mădalin nu cunoștea întrebările, dar având în vedere că noi ne cunoaștem, s-a lăsat pe mâna mea. Am aflat  lucruri interesante despre el și  am descoperit în urma interviului un om profund, sincer, calculat și amuzant în același timp.

 

Mădălin, ne auzim după o bună bucată de vreme. Ce faci în acest moment?

-Stau în casă și tocmai am ascultat Avicii. Chiar s-au împlinit doi ani de când celebrul DJ nu mai e printre noi. Sper că stați și voi acasă…

Avicii, mare artist…  Chiar  am văzut un documentar interesant cu el și recunosc că la finalul lui mi-au dat lacrimile.

-Și eu plâng la filme și documentare.

Mă gândeam eu că nu sunt singura. Apropo, unde te-ai izolat în această perioadă?

-Vai, deci mă simt cel mai norocos om de pe planetă, am venit acasă la Șiria, la comună, exact înainte cu o săptămână să înceapă pandemia aceasta și sunt bine mersi, la soare, în curte, Doamne ajută!

Și eu sunt o norocoasă, pentru că și eu stau în Șiria, iar în urmă cu o săptămână am realizat cât de frumos se vede cetatea de la mine din grădină. Nu știu de la tine cum se vede…

-Așa-i că ai învățat să apreciezi totul din jurul tău în ultima vreme?

– Chiar apreciez. Vezi ce face izolarea din noi, am ajuns să ne bucurăm de lucruri simple, lucruri care erau acolo dar noi nu le vedeam înainte.Sincer nu am timp să mă plictisesc, ies în grădină, mai fac curat și trece timpul.

–  Și eu am ajuns să gătesc, să mai fac o mâncărică, să ajut prin casă , să montez chestii!

Mădălin, eu sunt curioasă cum ai reușit să intri în trupa 5Gang?

-Totul a început de la un telefon.După ce am mai ieșit cu membrii trupei, am format o relație de prietenie destul de strânsă cu ei iar în momentul când au întâmpinat ceva probleme cu un fost membru mi-au dat un telefon și m-au invitat să fac parte din trupă.

Mă bucur că un arădean de-al nostru face parte din acest proiect, dar tu ai mai cântat înainte să intri în această trupă?

– În casă, la duș… Îmi era rușine să cânt în fața lumii până când mi-am făcut curaj și am ajuns la București și de aici a început practic cariera mea…

Am ascultat o piesă tare mișto, 24+(plus).E compusă de tine?

– Piesa este compusă de mine și de Quick, face parte din proiectul meu solo „Mădălin Șerban”. Am lăsat-o la rece până trece pandemia dar după îi vom face și videoclip. Așa că am lansat-o cu copertă,vom face un clip, le lansăm și pe digitale, spotify. Sper să prindă mult mai bine.

-Dar trebuie să recunosc că piesa 24 +(plus) are un vibe total diferit față de piesele pe care le știu de la 5Gang.

-Piesa 24+ ( plus) este un trap mai domestic,am adaptat-o vremurilor noastre și publicului pe care vreau să îl țintesc, puțin mai în vârstă.

Cum s-a schimbat viața ta în ultimul an?

-M-am mutat la București, am stat trei luni fără pauză și când m-am întors în Arad, toată lumea era pe mine și a fost o schimbare foarte majoră, le mulțumesc foarte mult susținătorilor mei pentru tot, pentru că le place ce fac. S-a schimbat viața mea radical, total într-o altă direcție.

-Nu știu dacă îți mai amintești, dar cunoscându-te te întreb cum ai câștigat primii tăi bani, chiar în copilărie?

-Pff, chiar nu mai știu. Cu lopețile în grădină?

Hai că te ajut eu, am auzit că ai mers la o vecină de-a ta și ai muls vaca, fiind apoi și răsplătit pentru munca depusă!

-Daaaa, la tanti Mărie! Mi-a dat batic, m-a îmbrăcat în hainele ei cu care mergea să mulgă vacile și îmi aduc aminte că mă cam chinuiam pentru că nu aveam forță la șase ani. Mi-a dat cincizeci de bani care au fost și primii mei bani câștigați prin muncă. Îți mulțumesc pentru că mi-ai reamintit!

Uite poate faci un vlog, ți-am dat o idee!

– Despre cum să mulgi vaca… Să știi că mulți copii nu știu ce viață frumoasă am dus noi aici, la țară…

-Ai fost și la vie?

-Sincer, nu, pentru că sunt albine, gândaci, tot felul de insecte…

Ai o mulțime de prieteni în online, sunteți o generație care promite și face  un altfel de divertisment. Cine din gașca ta de prieteni te inspiră cel mai mult?

-Mă inspiră Dorian Popa, prin energia lui, 24 din 24 , Selly cu mintea lui și foarte tare mă inspiră Denis (The Motans).

Cred că este bine să avem oameni care ne inspiră, să ne facem modele, pentru că ne ajută să evoluăm.

– Trebuie să muncești atât de mult până când idolul îți devine coleg.

Ce frumos ai spus-o, nu știu dacă mi-ai citit gândurile dar chiar asta urma să te întreb, care e cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o până acum și mi-ai răspuns deja. Ce sfaturi ai pentru tinerii care vor să urmeze o carieră în muzică?

-Să nu le fie rușine să cânte cum mi-a fost mie, iar dacă își doresc foarte mult cu siguranță se va întâmpla.

Care este primul lucru pe care vrei să îl faci după ce se termină această pandemie?

-Să mă duc să trag următoarele piese.Sunt în desfășurare două piese împreună cu Paul Iorga, fiul lui Leo Iorga, de la Compact, Dumnezeu să îl odihnească….

-Mădălin, mai am o ultimă…întrebare🙂, de fapt este despre o promisiune. Îmi promiți că mă dai o tură cu mașina ta după ce trece această pandemie?

-Cu mare drag, oricum trebuie să mă duc la București să o modific.

Ai o mașină frumoasă și cu mulți cai putere!

– Mi-au luat-o părinții. Ei m-au susținut în tot ce am vrut să fac dar sunt mulți care spun că din cauza părinților am ajuns unde am ajuns. Vreau să le spun că în nici un caz nu este vorba despre asta. Dacă eu nu îmi dădeam silința nu ajungeam niciodată aici.

Îți doresc mult succes pe plan profesional. Pe partea personală, am văzut că ai o iubită foarte frumoasă 🙂

– Mulțumesc, doarme acum…

Îți doresc numai bine Mădălin și mulțumim că ești un arădean care ne reprezinți așa cum trebuie acolo la București.

-Cu mare plăcere, mereu o să fac asta și niciodată nu trebuie să uităm de unde am plecat!

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.