lun. apr. 15th, 2024

Corina Tamaș

,,Trăirile depășesc limitele gândirii’’

Vrei să ai o nuntă memorabilă, fără stres și riscuri ? Hai la Târgul de Nunți „Wedding Bouquet” și află despre ultimele trenduri în materie de nunți!

2 min read

Trăim în secolul vitezei, lumea este într-o continuă dezvoltare, schimbare  și mișcare. Dacă te-ai hotărât să te căsătorești anul acesta sau  încerci să stabilești un buget, să alegi o locație, un loc potrivit pentru luna de miere sau să te documentezi despre ultimele tendințe în nunți, la acest târg vei găsi tot ce trebuie să știi despre planificarea celui mai important eveniment din viața ta.

Târgul de Nunți „Wedding Bouquet”  se află la ediția cu numărul patru iar peste doar câteva zile, mai exact sâmbătă 18 Ianuarie 2020, începând cu ora 10.00 acest târg își deschide porțile. Dacă nu ai timp sâmbătă, nu te stresa. Târgul continuă și duminică până la ora 19.00  la  Sala de Evenimente Palacio (fostă Biavati).

Organizatoarea acestui eveniment este Bianca Morariu,  cea care e în spatele brandului  Bianca Morariu PR& Events. Cu o experiență de ani buni în spate în ceea ce privește organizarea de evenimente, Bianca este o fire energică, optimistă și perfecționistă în tot ceea ce face.

Pentru această ediție, expozanții, au pregătit tipuri de oferte personalizate în funcție de bugetul mirilor, numărul invitațiilor, locația în care vă avea loc nunta dar și luna evenimentului.   Viitoarele mirese, pot participa în ambele zile la prezentări de rochii pentru nunta visată.  Muzica live nu va lipsi nici ea din programul târgului.  Verighetele mirilor și accesoriile pentru mireasă și domnișoarele de onoare, vor avea prețuri promoționale pe perioada târgului.  Modele ale invitațiior de nuntă dictate de pinterest în 2020 se vor regăsi în târg.  Rochii de mireasă noi și în programul ”vinde-ți rochia de mireasă” precum și cununiile într-un cadru de basm”,sunt principalele atracții ale târgului, spune Bianca.

Orice mireasă își dorește ca nunta ei să fie unică , implicit să  aibă cele mai interesante și năstrușnice idei puse în practică .

Te-ai gândit cum ar fi să te căsătorești într-un loc pitoresc, în aer liber?

Ei bine, târgul de anul acesta vine cu o propunere interesantă pentru viitorii miri care își doresc să iasă din tipare.

Irina Onescu, primar al comunei Petriș, fostă concurentă a concursului Chef la Cuțite,vine cu o ofertă specială și cu multe surprize pentru cei care vor  să iși unească destinele într-un cadru de basm.

Dacă te pregătești pentru viitoarea nuntă, acest târg este perfect pentru tine. Vei afla informații prețioase, vei avea parte de reduceri uriașe și  consiliere gratuită despre cum să îți organizezi nunta.

Târgul își deschide porțile sâmbătă , 18 ianuarie , ora 10.00.

Program:

Sâmbătă: 10.00 – 19.00

Duminică: 10.00 – 19.00

Locație : Sala de Evenimente Palacio (fostă Biavati).

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.