Dum. nov. 27th, 2022

Corina Tamaș

,,Trăirile depășesc limitele gândirii’’

Familia Joy Fm e tristă, foarte tristă…Carmen a plecat și ne va zâmbi, începând de astăzi, de acolo de sus!

2 min read

O zi foarte tristă în redacția Joy Fm, un loc în care m-am obișnuit să fie mereu veselie. Mi-a luat câteva ore să îmi adun cuvintele potrivite pentru colega noastră Carmen, care a fost pentru mulți dintre noi ca o mamă.

Cu zâmbetul pe buze, așa ne întâmpina de fiecare dată Carmen atunci când o întâlneam. Mereu plină de energie, ea reușea să-i molipsească și pe cei din jur cu aceasta. Era  genul de persoană care reușea tot timpul să te readucă la viață  chiar și atunci când nu mai aveai chef de nimic.

Carmen, suntem triști pentru că pe tine nimeni nu te-a mai putut readuce astăzi la viață.

În emisiunile tale ne vorbeai de multe personalități, ne spuneai să nu ne pierdem credința în Dumnezeu și ne îndemnai pe toți să fim buni cu noi și cu cei din jur.

Vestea venită de la Geanina în jurul orei 11.00 m-a tulburat rău, m-a transformat în stană de piatră. Inima ta mare care îi iubea pe toți a încetat să mai bată pe pământ. Sunt sigură însă că de acolo de sus va continua să bată pentru toți cei care te-au cunoscut și te-au iubit. Dacă în urmă cu trei zile îți spuneam „La mulți ani” astăzi îți spun drum lin suflet minunat.

Vocea ta va rămâne întipărită veșnic pe frecvențele bucuriei , pentru că tu ai fost bucuria întruchipată… „Sunt Carmen Dămăcuș și te invit cu mine în secolul XXI”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.