mie. mai 22nd, 2024

Corina Tamaș

,,Trăirile depășesc limitele gândirii’’

Tati, mi-e dor să îmi apari în vis…..

2 min read

Sigmund Freud, părintele pshihanalizei spunea că omului îi trebuie un vis ca să suporte realitatea. Cei mai mulți oameni au aflat că visurile sunt pline de semnificații pentru ei. Uneori suntem inspirați de ele, uneori găsim rezolvarea la o problemă ce ne frământă, uneori chiar visăm ceea ce se ni se întâmplă.

A trecut o vreme bună de când nu te-am mai văzut, mai exact șase ani de când ai plecat într-o altă lume.Uneori stau și mă întreb dacă ți-e bine acolo sus, uneori îmi răspunzi…în vis, când îmi apari.

Nu mi-ai  mai apărut de mult și mi-e dor. De fiecare dată de PAȘTI simt un gol imens în suflet, parcă lipsește ceva. Mi-e dor să îți văd chipul blând, mi-e dor să mă strângi în brațe, mi-e dor să fii aici, acum.

Apoi cad pe gânduri în timp ce îmi amintesc de visul de azi noapte. M-am visat cu bunicul meu de la Lazuri, tatăl tău și în vis trăia. Tocmai ce se întorcea de la spital. Eram supărată pe el că nu mi-a zis nimic, ba chiar i-am reproșat că puteam să îl duc eu cu mașina. Ciudat vis.

Se spune că o familie continuă să existe chiar dacă unul dintre cei dragi nouă nu mai se află printre noi. Da, așa e, există dar nimic nu mai e la fel. Totul se schimbă, sărbătorile le simțim diferit față de restul anilor când tu erai cu noi. Am sperat că odată cu trecerea timpului durerea nu va mai fi așa de mare. Încă sper, poate la anul…

Am vrut să merg la cimitir, cum o făceam în fiecare an dar nu se poate. Am vrut să îți aprind o lumânare la căpătâi dar autoritățile consideră că nu e o urgență. Trebuie să mai aștept până să te vizitez dar vreau să știi că te port mereu în suflet. De fiecare dată când mi-e dor de tine, închid ochii și îmi imaginez că ești lângă noi, lângă mine, lângă familia pe care ai iubit-o atât de mult.

Paști Fericit, tati…

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.