Dum. nov. 27th, 2022

Corina Tamaș

,,Trăirile depășesc limitele gândirii’’

Aradul strălucește în stilul anilor ’50! City Glam, grupul care aduce glamour-ul la Arad, post-pandemie.

4 min read

Pandemia ne-a rupt de multe lucruri. În concedii mergem doar testați, ieșim la terase dar nu mai dansăm, iar în încăperi intrăm doar cu mască. Parcă cineva, acel cineva invizibil, ne-a confiscat normalul din viață, iar nouă ne e dor, tare dor, de serile cu bun-gust, de eleganță, de muzică bună, de oameni deschiși la așa ceva…

City Glam este un grup, iar numele acestui grup se descifrează ușor: este despre oraș și despre frumos. Este tocmai unul dintre grupurile de oameni încrezători că frumosul este încă aici, că putem să ne bucurăm de el și putem să ne întâlnim la evenimente care să ne placă atât ochiului cât și sufletului, minții.

Ei sunt cei care chiar fac, care mișcă lucrurile și care ne cheamă să ieșim din căminele noastre, în care mulți dintre noi am stat mai bine de două luni, pentru a ne bucura de frumos.

Cine formează echipa City Glam?

Pe mulți dintre ei îi cunoașteți: Adrian Rășinar, Ramona Constantinescu, Paul Sergiu Micsa, Ancuța Ciortea, Lidia Flutur Georgiu, Victoria Cociotă sau Alex Condurache. Ei sunt cei care își asumă să organizeze în condițiile acestea de stare de alertă de după starea de urgență, tocmai pentru că vor să ne creeze o stare de bine și să ne arate că sunt în stare să o facă. Hmmm, ce de stări… Parcă aș prefera-o pe cea de bine și tocmai pentru a vă vedea pe cât mai mulți spun că trebuie să facem cunoscut ceea ce se va întâmpla vineri la cafeneaua Lento, din centrul Aradului.

Ideea a venit așa cum vin multe alte idei: fulger. A plecat de la o tânără cu ochi frumoși. A intrat în magazinul Ramonei Constantinescu, iar când să plătească produsul, Ramonei i-a venit în minte Audrey Hepburn. „Incredibil cum semeni cu Audrey…” Și de aici a pornit la vale bolovanul. A fost secunda care a declanșat tot ce a urmat și de aici a apărut ideea de concurs, de eveniment, de muzică bună, de mâncare, de tot ceea ce ține de un eveniment căruia să nu îi lipsească nimic.

Iar concursul este tocmai despre Audrey Hepburn, celebra actriță de origine belgiană care a făcut carieră la Hollywood. Considerată una dintre cele mai frumoase femei din istoria cinematografiei, Audrey s-a remarcat mereu prin eleganță, prin simplitate și naturalețe. Sunt cele trei atribute pe  care le căutăm oricând și oriunde, iar cafeneaua Lento vrea să ne reintroducă  sâmbătă  seara în această lume.

Și pentru că vorbim despre glamour, Lento Café din centrul Aradului pare locul perfect pentru așa ceva.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 25 iulie și se va desfășura în două etape:

Dimineața la ora 09:00  va fi: Breakfast at Lento , unde  vor participa câștigătoarele concursului „Îndrăznește să fii ?????? ??????? pentru o zi” organizat cu Joy Fm România. Acestea vor primi premiile și vor avea parte de o ședință de make up și hair styling iar în final, de o ședință foto prin care se readuce la viață trei personaje din filmele actriței.

A doua etapă va începe de la ora 18.00 – Old Hollywood Glamour Event care va debuta  cu o paradă de modă,prin care se vor reintrepreta ținute purtate de Audrey Hepburn. Invitații serii sunt : Cvartetul ADAGIO, Magicianul Lorenzo și  arădeanul Andi Țolea, finalist la Vocea României .

Andi Țolea, arădeanul care a concurat în finala concursului „Vocea României”, este de fapt invitatul serii. Chiar play-listul cu care se va prezenta va fi adecvat evenimentului, iar melodiile sale ne vor duce cu gândul la Hollywood-ul mijlocul de secol trecut. Pentru Andi, de fapt, evenimentul începe încă de vineri, seara în care se va întâlni cu admiratorii. Unde? Tot la Lento…

City Glam reprezintă un nou concept de evenimente glamour, dedicate stilului și modei, menite să devina reper pentru viața orașului nostru. Practic, se dorește o readucere  în actualitate a atmosferei Old Hollywood. Ne dorim prin acest concept să inspirăm oamenii din jurul nostru iar aceste evenimente să devină din ce în mai prezente în viața arădenilor”,  spun organizatorii.

Acest concept, vine să dea un refresh  vieții arădene, dar în același timp este și o deschidere oficială a celei mai noi cafenele din Arad: Lento Café Arad.

Un proiect frumos atrage oameni dedicați frumosului. Implicați în acest eveniment sunt: Lento Café Arad, Optivog, Cozacone, Joy fm Romania(Alina Fabri), City Chic Boutique, Echipa Arad Fashion Days, Salon Beautiful ( make up artist Daniela Boit), Kan Events Wedding Decor & Planning, Concept by Cristi Ardelean, HNI Cosmetice – Pierre Rene, Make up by Beny, Arte Studio, Entertana Amuset, Anne Marie’s Photo, Diamond House Boutique, ORIA, AC Vision.

Imaginea acestui eveniment  este frumoasa arădeancă Vanessa Loreen Faur, care a intrat perfect  în rolul actriței Audrey Hepburn.

Cu toții cred că ne dorim ca Aradul să strălucească din nou, iar  acest lucru mă duce cu gândul la unul din citatele lui Audrey :

„Am învățat cum să traiesc… cum să trăiesc în această lume și cum să fac parte din această lume – nu doar să stau pe margine și să privesc.”

Tu cum alegi să trăiești ? Pentru că trăirile depășesc limitele gândirii….

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.