lun. aug. 3rd, 2020

Corina Tamaș

,,Trăirile depășesc limitele gândirii’’

Se știeee… Nicolae Guță, noul ministru al Educației Naționale!

1 min read

Au trecut două luni de când Liviu Dragnea i-a cerut, sau mai corect spus ar fi „i-a ordonat”, premierului Dăncilă restructurarea guvernului. Era imperios necesar să fie înlocuit ministru al educației. Dragnea era supărat că Ecaterina Andonescu nu a reușit să ridice gradul de analfabetism funcțional decât la 42% în rândul tinerilor, iar acest lucru s-a văzut în sondaje…
Propunerea lui Dragnea era, încă de pe atunci, Nicolae Guță. Propus inițial ca ministru al culturii, Guță a fost redirecționat spre Educație, pentru că… se știe… Votat fără număr, fără număr în Comitetul Executiv al PSD, noul ministru și-a început deja activitatea.
Guță a făcut senzație în prima sa conferință în calitate de ministru, susținută la Palatul Victoria: „Cine are noroc, are, se știe …!”
Purtătorul de cuvânt al noului ministru, Petrică Manea, ne-a transmis că Nicolae Guță are program de guvernare foarte bine structurat! Astfel de la data de 1 Septembrie va apărea o academie nouă în România: „Academia Manelelor“, iar singurul criteriu pentru a absolvi este valuarea!
A doua modificare legislativă va fi introducerea unei noi limbi în sistemul de învățământ. Limba „dăncileza” va lua locul limbii romane și va fi predată începând cu grupa 0!
„Ne dorim o țară educată și voi face tot ceea ce îmi stă în putere pentru acest lucru”, a încheiat Guță.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare

More Stories

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.