sâm. iul. 4th, 2020

Corina Tamaș

,,Trăirile depășesc limitele gândirii’’

Ești prea faină să te lași dusă de val!

2 min read

 

Am vrut egalitate și odată cu acest lucru am pierdut esența, am uitat menirea noastră de a fi mame, de a oferi educație și iubire.

Din când în când scriu și despre femei, pentru că am primit tot felul de mesaje cum că bărbații au devenit atât de iresponsabili tocmai din cauza femeilor.  Am stat și am analizat, e adevărat pe undeva cred că  bărbații s-ar schimba în momentul când și femeile ar decide să se lase mai greu. În ultima perioadă, a dispărut obiceiul să îi faci ochi dulci  la o femeie, să o scoți în  oraș, nimeni nu are timp și grăbim lucrurile, se ard câteva etape bune.

Femeile se apreciază din ce în ce mai puțin acum, de când egalitatea asta între sexe, majoritatea  au standardele foarte jos, se mulțumesc cu orice, doar să aibă un partener de viață. Acest lucru a dus la comoditatea bărbatului, de ce să se mai chinuie să îi facă curte la o tipă când alta pică din prima,  de ce să îți mai cumpere flori, când se usucă oricum, și uite așa lucrurile au degenerat.

Femeile trebuie să se respecte, atât în relațiile cu bărbații cât și în cele cu alte femei, de prietenie, de muncă, grade de rudenie, standardele trebuie ridicate.

Tu femeie, dacă prietena ta are un iubit care îi fug ochii după tine de fiecare dată când o vizitezi, prefă-te că nu observi, nu da curs invitației de a se întâmpla ceva ce poate putea fi evitat.

Nu te mai băga în alte relații, pentru că toate astea ți se vor întoarce mai devreme sau mai târziu, peste ani și ani.

Am vrut egalitate și odată cu acest lucru am pierdut esența, am uitat menirea noastră de a fi mame, de a oferi educație și iubire.

Tu femeie, când vei fi la următoarea întâlnire adu-ți amine  ce am zis:

,, Ești prea faină  să te lași dusă de val”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.