sâm. iul. 4th, 2020

Corina Tamaș

,,Trăirile depășesc limitele gândirii’’

Cum e partenerul tău de viață?

3 min read

Partenerul de viață pe care îl ai te definește pe tine ca persoană, alege întotdeauna să fii cu acel om care te face să zâmbești, te înțelege și te sprijină în tot ceea ce faci!

Fii cu acea persoană care te inspiră…îmi spunea una dintre prietenele mele. De-a lungul timpului ne schimbăm preferințele, ne schimbăm modul de a gândi, ne schimbăm obiceiurile,  pretențiile și așa ajungem să schimbăm iubiții. Sunt o persoană radicală și îmi place să spun omului în față tot ce simt,  probabil din acest motiv multe persoane au plecat de lângă mine.

De ce să fii cu cineva doar pentru companie? Doar pentru faptul ca să nu fii  singură la o nuntă, da știu am pățit-o de multe ori când eram singura de la masă fără partener, sau  când sunt sărbătorile de iarnă, sau când avem o zi de naștere, sau când e ziua noastră de naștere. 

Dar de ce să fi  cu cineva doar ca să nu fii singură?

Haideți să vă povestesc  ce mi s-a întâmplat anul trecut la o nuntă. Eram împreună cu un tip,   de câteva luni bune și urma nunta unei prietene bune de-a mea. Obișnuită  în ultima perioadă să merg singură peste tot, mi-a fost foarte greu să mă gândesc de data asta să merg însoțită. Am sunat-o pe prietena mea și  i-am spus că nu știu ce să fac, ea cumva mi-a sugerat că ar fi drăguț să îl chem și pe el. Zis și făcut, se apropie ora la care trebuia să fiu la biserică, tipul întîrzâie..sun, mă enervez la un moment dat apare cu cămașa necălcată, eu în criză de timp, îi calc cămașa și pornim.  Pe drum mai luăm câțiva prieteni, ajungem un pic mai târziu, urmează ceremonia după care mergem la sala unde avea loc petrecerea. De la început ceva nu mi se părea ok, tipul nu îi plăcea să danseze, era la țigare din zece în zece minute, eu vroiam să dansez el nu, eu voiam să o răpesc pe mireasă să facem un moment amuzant el nu, eu vroiam să fac glume el nu. La un moment dat am ieșit afară cu un prieten bun de-al meu, care m-a văzut că nu sunt în apele mele. Atunci a fost momentul când am realizat că nu ne potriveam deloc, eram personalități total diferite, cine spune că extremele se atrag, nu are dreptate, nu cred că poți fi împreună cu cineva dacă nu sunteți pe același film.  Nu m-am putut bucura de nuntă, nu m-am putut bucura de nimic. În orice relație primele trei luni sunt mierea, cele mai faine după care  așa încet dispar….în unele relații tragem de timp și întindem de ele, ani de zile.

De ce stăm prea mult într-o relație toxică?  Am stat și eu, și tu, și restul, uneori ne place să ne mințim singuri, devenim atât de comozi încât ni se pare că e bine, credem că așa e normal, când de fapt ar trebui să fie altfel. 

Partenerul de viață pe care îl ai te definește pe tine ca persoană, alege întotdeauna să fii cu acel om care te face să zâmbești, te înțelege și te sprijină în tot ceea ce faci!

2 thoughts on “Cum e partenerul tău de viață?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.