joi. oct. 24th, 2019

Corina Tamaș

,,Trăirile depășesc limitele gândirii’’

,,Folosește-ţi zâmbetul pentru a schimba lumea, nu lăsa lumea să îţi schimbe sufletul”

3 min read
Trăim într-o eră digitală care ne aduce extrem de multe beneficii, dar asta a creat o separare a oamenilor fără precedent. În ziua de astăzi dacă cineva ne zâmbeşte sau ne face un compliment reacţionăm ciudat, asta dacă nu cumva e scris într-un comentariu pe faceebook sau instagram.
Suntem într-o grabă continuă încât rar mai apreciem ce este în jur şi rar ne bucurăm de fiecare moment al vieţii noastre .
Zâmbetul e una dintre cele mai simple şi eficiente metode de transformare interioară.
Dacă înveţi să zâmbeşti din suflet asemeni unui copil, atunci o lume întreagă ţi se va deschide în faţa ta, o lume minunată pe care zâmbetul tău o va face şi mai frumoasă.
Copii sunt conectaţi la sufletul lor,  de aceea reuşesc să se împrietenească aşa uşor cu toată lumea, nouă ne trebuie zile sau luni pentru a înfiripa o prietenie, copiilor le trebuie câteva secunde şi fac asta printr-un zâmbet.
Pe măsură ce timpul trece uităm să zâmbim,de ce s-o întâmpla treaba asta? dar de ce să uităm să zâmbim?  Zilele trecute un copil mi-a spus: ,, nu vreau să cresc pentru că oamenii mari numai ştiu să zâmbească”  Să fie aşa oare?
Uităm să zâmbim: odată pentru că avem motive, gândurile noastre, problemele cu care ne confruntăm în viaţa noastră de zi cu zi  dar şi pentru că noi ne permitem să uităm să zâmbim. Cineva un om drag mie mi-a spus următorul lucru: Zâmbetul interior e ca bătaia inimii, trebuie păstrat până la final! Eu cred că e ca respiraţia sau stropul de apă ce ne readuce la viaţă!  Cu toţii am fost dezamăgiţi, minţiţi, trădaţi, înşelaţi, cu toţii am avut momente de cumpănă,pierderi,tristeţi însă puterea de a reveni pe picioare este în noi înşine. Suntem propriul generator de lumină, învăţăm de la întunericul nopţii, învăţăm şi de la cerul senin, reconstruim pornind de la credinţa din noi la copilul ce ne zâmbeşte inocent, şi în zilele cele mai aspre şi atâta timp cât inima voastră mai are puterea să bată, ea sigur are şi darul de a zâmbi….şi nu uitaţi: Pofta de zâmbet vine zâmbind!
 Zâmbeşte trecutului care te-a susţinut să fii cea mai bună versiune astăzi unde poţi zâmbi mai mult, zâmbeşte prezentului că el determină tot restul vieţi tale şi alege să zâmbeşti mereu inimii şi minţii!
Crezi că poţi schimba în mod frumos viaţa oamenilor dacă zâmbeşti? Cu siguranţă îţi place să ajuţi oameni iar atunci zâmbeşte şi dăruieşte cel mai frumos zâmbet posibil. Sfatul meu este să îl oferiţi întodeauna, este gratuit şi cel mai mare cadou care vine din suflet provoacă stări de bine, dă valoare vieţii,creează atitudine şi poate te îndrăgosteşti….Zâmbeşte!
 Eu am ales să zâmbesc pentru totdeauna, pentru tot restul vieţii mele pentru că asta va rămâne în sufletul celorlalţi pentru totdeauna! Eu nu ştiu ce se ascunde în voi, nu am cum să ştiu, dar cu siguranţă înăuntrul vostru e ceva care vă îndeamnă să vă folosiţi zâmbetul pentru a schimba lumea

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.