lun. apr. 15th, 2024

Corina Tamaș

,,Trăirile depășesc limitele gândirii’’

Pitziponci de Arad

3 min read

Sală, maieu, tatuaj, blugi strâmți , glezne goale,adidași albi și ca meniul să fie complet : neapărat o pitzipoancă care să nu știe prea multe.

Zilele trecute plimbându-mă pe centru, vederea mi-a fost încețoșată și nu a fost de la faptul ca nu am avut ochelarii de vedere la mine, motivul a fost altul . Orașul e plin de această nouă generație „Transformers”. Da sunt acei băieți care merg toți la un singur stilist (mai schimbați și voi hairstylist-ul că e plin Aradul de ei) , au acea freza tip creastă și rași pe dedesubt, cărarea pe o parte, iar în partea de sus părul e lăsat mai lung (probabil încă vizionează desenele cu Johnny Bravo). Bravo ai stil îmi vine să le zic, toți sunt îmbrăcați de la spanioli sau chinezi, cu cămașă albă cu două numere mai mici, să se vadă că nu merg la sala deageaba, nasturii desfăcuți pentru a pune în evidență lanțul iar blugi skinny sunt un must, și să nu uitam de glezne. Blugii trebuie îndoiți de două ori iar în picioare neapărat adidași albi sau Airrmax-uri! 

Știți cam cât durează o vizită pentru shopping la mall a acestor pitziponci? Întrebarea e retorică, dar vă spun eu: mai mult decât Instastory-urile unei pitzipoance. Iar asta înseamnă ceva….

Acum că a venit toamna sunt obligați să renunțe la maieu, știu e păcat ca nu se va mai vedea tatuajul și bronzul, dar mai au o speranță!
La sală vor putea sa își etaleze mușchii formați prin câteva injecții și tatuajul. Pentru ca ziua să fie completă, la sfârșitul antrenamentului un selfie de la gym, nu-i așa ?
Sală, maieu, tatuaj, blugi strâmți , glezne goale,adidași albi și ca meniul sa fie complet : neapărat o pitzipoancă care să nu știe prea multe( doar nu le plac astea citite). Ce m-a amuzat cel mai mult este faptul că ieri ascultam la radio o discuție în care un medic estetician povestea că  a avut deja la clinica lui peste 100 de băieți care și-au băgat acid hialuronic în buze. Nu, nu pentru a face botic, ci pentru ca boticul lor să fie un bun concurent pentru „boticul de rățușcă” din patul sau din viața lor.

Mă întreb peste câțiva ani cum vor evolua lucrurile? 

Pare un drum cu un singur sens, efeminizarea bărbatului. Azi se rezumă la blugii strâmți, gleznele fine și cu câteva excepții, botoxul din buze.
Mâine, însă, industria de tanga și sutiene poate deveni bisexuală, rujurile vor ajunge subiect de ceartă în cuplu, iar ondulatorul de păr ceva de genul: ai nevoie de el? Vezi că-l folosesc eu zece minute… Iar sintagma că orice bărbat puternic are în spatele său o femeie și mai puternică se transformă în mintea acestor „Transformerși” în: orice bărbat are în el o femeie puternică…

1 thought on “Pitziponci de Arad

  1. Ai pus punctul pe “i”, Corina.
    Acesti “masculi”, din pacate, pot fi gasiti oriunde in lumea asta, nu doar in Arad…
    Si cu parere de rau, barbatii adevarati sunt un specimen pe cape de disparitie… e un fenomen global…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.