Dum. iul. 5th, 2020

Corina Tamaș

,,Trăirile depășesc limitele gândirii’’

Trecutul întotdeauna te caută!

3 min read

Citeam zilele trecute un text care m-a surprins, o teorie despre cum îți poate afecta trecutul… viitorul, despre cum poate trecutul să își lase amprenta în viitor deși tu crezi că ți-ai încheiat toate conturile cu el. Surprinzător, bebelușul poate semăna cu primul partener sexual al mamei chiar dacă ea a rămas însărcinată cu un alt bărbat!
Conform teoriei telegoniene, fiecare partener sexual contribuie la dezvoltarea ADN-ului copiilor tăi! Asta e doar una dintre consecințe, iar pe lângă asta apar multe altele care iți pot distruge viața. Am auzit multe întâmplări ale apropiaților cum au dat peste tot felul de oameni, unii foarte geloși, alții alcoolici, alții afemeiați sau chiar psihopați.

De ce credeți că unii copii nu seamănă deloc cu nici unul dintre părinți? Bineînțeles e doar o teorie, dar una pe care ar trebui să o luăm în considerare.
De câte ori nu se întâmplă să fim într-o relație și să primim mesaje de la foști care se plictisesc sau nu sunt într-o relație și încă mai tânjesc la cea anterioară?

Este oarecum normal. Mulți dintre noi când suntem singuri apelăm la trecut ceea ce cred că este o mare greșeală. Adică, dacă nu a mers odată nu este destul de clar că nici a doua oară nu va merge. Sunt excepții și aici, dar prea puține.
De multe ori ne este rușine cât de naivi am fost uneori în trecut, mai ales atunci când știm că am făcut alegeri nu tocmai înrudite caracterului pe care îl avem. Important este să conștientizăm greșelile din trecut iar pe viitor să ne alegem partenerii potriviți, deși, nu există neapărat o rețetă prin care să-l găsim pe cel perfect.
Întotdeauna trecutul te va căuta, întotdeauna lucrurile pe care le-ai făcut în trecut te vor urmări și greșeala noastră cea mai mare este că de multe ori în loc să trăim în prezent trăim tocmai în trecut. Trecutul te va caută întotdeauna dacă și tu îl cauți.
Întotdeauna trecutul te va căuta și va încerca să te facă să cazi din nou și din nou în plasă, mai ales dacă nu ți-ai știut încheia conturile cu el sau dacă ai uitat să închizi ușa cu cheia.

El va încerca mereu să intre, te va suna și îți va scrie, dar data viitoare când o va face ia-l la braț și fă o plimbare cu el spunându-i explicit următorul lucru: dragă trecutule, mă bucur că ai revenit pentru a putea pleca din nou din viața mea, iar eu îți promit că până data viitoare când vei încerca din nou să mă inviți lângă tine eu voi fi mult înaintea ta!
Alege de mâine să trăiești în prezent, transformă-ți greșelile trecutului în lecții de viață pentru viitor, alege întotdeauna să te înconjori de oameni frumoși, deschiși, optimiști și veseli, iar trecutul închide-l într-o cutiuță pe care să o deschizi doar pentru a-ți revedea amintirile frumoase!

El, oricum te va căuta, dar măcar atunci când te caută, să te caute frumos…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.