Dum. iul. 5th, 2020

Corina Tamaș

,,Trăirile depășesc limitele gândirii’’

Vrei să ai nunta perfectă? Târgul de Nunți „Wedding Bouquet” te așteaptă la Palacio!

3 min read

 

 

Organizarea unei nunți îți dă bătăi de cap?

Nu știi ce să alegi?

Te-ai săturat să fii stresată în ziua nunții?

Să fii mireasă nu e ușor, toată responsabilitatea cade pe noi femeile, pentru că noi suntem cele care ne dorim să iasă totul perfect. Îmi aduc și acum aminte prin cât stres am trecut când mi-am organizat propria nuntă.
În urmă cu zece ani nu aveam la îndemână totul, nu erau atât de multe oportunități cum există acum și nu existau atât de multe firme specializate în consilierea și organizarea nunților.

La nunta mea am avut febră mare, aproape de 40, eram cu antibioticile în poșetă în ziua mult așteptată, tocmai din cauză că mi-am pregătit eu  toată nunta iar când a venit momentul să mă bucur nu am mai putut. Eram epuizată fizic și psihic. Ocupă-te de invitați, ba nu am găsit masa care mi-am dorit-o pentru tort, ba formația nu prea mi-a plăcut, ba mi-a părut rău după ce am cumpărat rochia de mireasă, prima văzută, prima cumpărată. Pff…am făcut atât de multe greșeli încât am zis că dacă ar fi să mai fac o dată cu siguranță aș apela la un specialist.
Acum trăim alte vremuri, totul poate deveni foarte ușor dacă apelăm la un „wedding planner” iar dacă ne interesăm din timp, nunta pe care ne-o dorim, poate fi cea visată. Un pas esențial pentru cei care se decid să aibă o nuntă perfectă este participarea la un târg de nunți. Credeți-mă, acolo vă veți da seama de multe lucruri.
Weekendul acesta, aveți ocazia să participați la cel mai complex târg de nunți din partea de vest: Târgul de Nunți „Wedding Bouquet”.
Organizatoarea acestui eveniment este nimeni alta decât Bianca Morariu, pe care cu toții o cunoaștem de la diverse evenimente. Cu o experiență de ani buni în spate, Bianca și-a dorit să ajute viitorii miri prin intermediul acestui târg cât și prin organizarea unei nunți cap coadă.
S-a lucrat din greu la organizarea acestui târg. Cei care ne calcă pragul vor avea parte de nenumărate surprize, astfel primii 100 de participanți care vor veni între orele 10-11 sâmbătă dimineața primesc un cadou instant din partea noastra la intrare și vor avea parte de consultanță gratuită pentru ziua nunții, oferită de un wedding planner specializat. Tot sâmbăta la ora 17:00 va avea loc o prezentare de rochii de mirese în care mireasa colecției va fi o adevărată surpriză.
Să vă mai spun de tombolă? Vom avea premii începând de la 100 de euro iar marele premiu constă în ORGANIZAREA ALL INCLUSIVE a unei nunți pentru un cuplu oferită de mine.” a declarat Bianca Morariu!

Târgul va avea loc la  sala de evenimente Palacio ( fosta Biavati) începând de sâmbătă dimineața ora 10 și se va încheia duminică la ora 19. La un așa eveniment important se cerea și prezentarea lui  pe măsură.

Îi cunoașteți de la radio, le ascultați emisiunile dar mai ales rimele: Răzvan Popescu și Flick Domnul Rimă de la Radio ZU vor fi moderatorii acestui eveniment.

Unele nunți sunt ca o poezie, și tocmai de aceea doresc ca acest articol care v-ar putea aduce nunta perfectă, să îl închei cu câteva versuri.

Dacă vrei să ai o nuntă
Te așteptăm sâmbătă și duminică
Aici vei găsi
Tot ce îți puteai dori
Pentru o nuntă reușită
Bianca e mereu pregătită
Hai la târg și o să vezi
Cum o să scapi de stres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.