Dum. iul. 5th, 2020

Corina Tamaș

,,Trăirile depășesc limitele gândirii’’

Detaliile… Sau ce m-a fascinat la târgul „Wedding Bouquet”

4 min read

Am mai fost în această unică viață la câteva târguri de nunți, dar parcă niciodată la unul cum a fost acesta organizat de Bianca Morariu la sala de evenimente Palacio. Cele la care am participat până acum au fost de mai mari dimensiuni, la Expo Arad. Nu, niciodată nu m-am dus ca să-mi caut rochie de mireasă, pentru că am purtat rochia de mireasă înainte să știu despre aceste târguri cu tematica… nunți.
Impresia pe care mi-a lăsat-o târgul de la Palacio, „Wedding Bouquet”, este că de data aceasta s-a pus accent pe detalii.

Da, nu am mai văzut standuri cu săli de evenimente, cu producători de cafea, sau meniuri de toate felurile.

„Wedding Bouquet” a pus accentul exact pe ceea ce atrage atenția mireselor: rochiile, tortul, prăjiturile, invitațiile și fotografiile, dar nu în ultimul rând… limuzina
Am scris într-o postare pe Facebook că am fost mereu fascinată de rochiile de mireasă. Nu am scris-o ca un apropo, deși nu știi niciodată. Vorba aia, „nu aduce anul, ce aduce ceasul...” Am văzut multe rochii și, dacă ar fi să aleg una aș avea mari dificultăți. Au fost multe și pe toate stilurile și nu m-am abținut să nu-mi fac o fotografie lângă câteva. Dar am văzut și ceva nemaivăzut.

Am văzut o rochie confecționată exclusiv din baloane de arădenii Gabriella și Attila Tamas. Sute de baloane, cred că 500-600, toate albe. O rochie cu risc (în cazul în care ai pe lângă purtători de ace), dar una foarte spectaculoasă, o rochie purtată chiar de cea care a organizat evenimentul, Bianca Morariu.
Și ajung la detaliul care mă doare… Dulciurile, acele minunății care ne fac mereu să salivăm dar și să ne enervăm mereu că nu putem mânca pe cât am vrea, asta dacă ne dorim să ne mai încapă rochiile, indiferent de ce rochie vorbim. Spectaculoase torturile, prăjiturile, de asemenea, delicioase, dar mie mi-a rămas privirea spre ceva care a fost mai ieșit din comun: un imens tort negru cu floare albă de la cofetăria Andalusia. Superb. Nu, nu l-am gustat…


A fost un târg reușit, un târg la a cărui reușită și-au adus contribuția și prezentatorii: Răzvan Popescu și Flick Domnul Rimă de la Radio ZU și dansatorii și participanții și vizitatorii. Au fost două zile de poveste, două zile în care cei care s-au hotărât să spună da, au găsit aici: opțiuni pentru invitații, verighete și bijuterii, aranjamente florale și decorațiuni, pachete foto video, și să nu uităm că la o nuntă e un must have: coktail bar mobil. Am aflat de la cei de la LS Events cât de mult contează să ai la o nuntă un bar mobil și care sunt cele mai bune băuturi la un astfel de eveniment.

Acum aș vrea să vă povestesc despre lucrul care m-a mișcat cel mai mult : un fotomodel în scaun cu rotile la prezentarea rochiilor de mirese de la Exclusiv Mariaj Rochii Mireasă. Este vorba de Lidia Leahu, care face parte din proiectul Atipic Beauty coordonat de Alin Gălățescu, un eveniment în care show-urile aduc pe podium modele în scaun rulant.

Într-o lume în care se pune accentul pe frumusețe, Lidia ne-a demonstrat că nu contează. În schimb ne-a bucurat cu zâmbetul și optimismul ei.


„Atunci când aleg să mă implic în ceva, nu promit niciodată imposibilul dar încerc să fac întotdeauna tot posibilul ca lucrurile să iasă cât mai bine și toți cei implicați direct sau indirect să aibă un zâmbet pe buze și bucurie în suflet că au ales să vină cu mine în povestea respectivă. A fost așa o avalanșă de stări, de abia acum realizez ce a fost: rochia de baloane, oamenii, Lidia(fotomodelul în scaun cu rotile), băieții de la Radio Zu, postările ce le citesc acum și nu în ultimul rând colaborările care s-au legat între oameni care nu se cunoșteau. A fost un eveniment care mi-a adus bucurie în suflet, emoții, zâmbete și lacrimi de fericire. Vă mulțumesc tuturor care ați ales să faceți parte din povestea mea!”, ne-a mărturisit Bianca Morariu, organizatoarea acestui eveniment.

Un târg al detaliilor pentru că se știe: detaliile fac diferența!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.