mar. sept. 27th, 2022

Corina Tamaș

,,Trăirile depășesc limitele gândirii’’

AOA te duce la înălțime! La propriu… Ce zici, te bagi?

2 min read

 

În sfărșit a venit vara. Iubesc căldura, iar  vara este anotimpul meu preferat din toate punctele de vedere. Poți să faci multe lucruri pe care nu le faci în sezonul rece, însă ce îmi place mie cel mai mult în sezonul estival este să merg la festivaluri. Vara trecută am participat la toate festivalurile mari cum ar fi Untold, Neversea, Sunrise Festival, iar pe sfărșitul verii a fost un festival chiar la mine în oraș: Arad Open Air Festival (AOA), care acum se află la a patra ediție.

Anul trecut am avut parte de nume grele ale muzicii internaționale, printre care: ATB, Goran Bregovici cu orchestra, iar anul acesta organizatorii au pregătit multe surprize și evenimente diferite față de anul trecut. Nume importante din lumea muzicii vor veni și în acest an la festival precum: Paul Van Dyk , Markus Schulz, B.U.G Mafia, Burak Yeter, Swanky Tunes, Manuel Riva, Mahmut Orhan, Grasul XXL,  James Aki, Vali Bărbulescu și alții. 

Ceea ce aduce un plus de valoare față de ediția de anul trecut este conceptul „Dinner in the sky”, care este prezent în 40 de țări. Acest concept presupune organizarea unei cine la 50 de metri deasupra pământului cu ajutorul unei macarale. Cei pasionați de experiențe unice vor putea experimenta  o cină în aer, acompaniată de sunetul unei viori precum și de wine tasting, pe toată durata festivalului.

A doua noutate cu care se mândresc organizatorii evenimentului se numește „Ranger Arena”, care este un campionat de paintball. Pe toată durata festivalului cei care doresc se pot înscrie alături de prietenii lor. Startul distracției s-a dat astăzi de la ora 18.00!

Evenimentul este organizat de Primăria Arad, AOA Events Agency, Centrul Municipal de Cultură Arad și Centrul de Excelență Arad, cu susținerea Digi Mobil, Coca Cola și Heineken România.

Mai multe informații despre festival sunt disponibile pe www.openairfestival.ro, pagina de Facebook a festivalului,  https://www.facebook.com/aradopenair , și pagina de Instagram – https://www.instagram.com/aradopenair/.

Se aude ceva? Da, e sunetul verii care ne cheamă la distracție în acest weekend, cu multă muzică bună,cu  explozii  de sunete, spectacol și imagini care te lasă fără cuvinte.

Trăirile depășesc întotdeauna limitele gândirii. Ce zici, te bagi?

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.