sâm. iul. 4th, 2020

Corina Tamaș

,,Trăirile depășesc limitele gândirii’’

Dăruiește și primește prin… improvizație!

3 min read

Cu pași repezi, Moș Crăciun se pregătește să ne aducă multe bucurii, multe jucării și multă fericire în jurul nostru. Vă mai aduceți aminte când eram copii și abia așteptam să vină moșul, cât de fericiți eram când găseam cadourile sub brad?
Tocmai de aceea, cei de la Snooze Boys s-au gândit, cum ar fi să facă un miracol de sărbători: să îl ajute pe Moș Crăciun și să îi dea o mână de ajutor unei familii cu șase copii care în prezent locuiește pe un câmp, într-o locuință improvizată, la periferia Aradului.
Cum au de gând să îi ajute? Făcând ceea ce știu cel mai bine: să improvizeze. Poate mulți dintre voi nu știți ce înseamnă improvizația. „Improvizația este atunci când te urci pe scenă și inventezi lucruri pe parcurs”, spunea Mick Napier, unul dintre cei mai buni regizori din Chicago.
Improvizația este abilitatea de a creea, de a căuta, dansa sau a vorbi, ca reacție la ceea ce se întâmplă în jur sau la propriile gânduri sau sentimente. E arta de a fi spontan… e arta de a te face artă. Cu toții trecem prin momente fericite sau grele, unde o idee te poate aduce pe linia de plutire, te poate face să uiți de telefon și de plictiseală. Așa s-a născut Snooze Boys, o trupă de improvizație teatrală, compusă din șase membri din Arad: Denis Farcău, Alex Vițelaru, Bogdan Bărbulescu, Roberto Parita, Emanuel Sim și Dani Hord.

„Snooze Boys dau snooze plictiselii”, e sloganul cu care au început să improvizeze. Sunt pasionați de această artă și își doresc ca oamenii să vină să vadă ce se întâmplă într-un astfel de spectacol.
Faptul că participau la tot felul de evenimente de la care abia așteptau să plece acasă, i-au făcut pe cei de la Snooze Boys să acționeze, astfel, în urmă cu un an s-au unit și de atunci au zeci de spectacole împreună. Oameni uniți, oameni faini și oameni cărora le pasă de ceea ce se întâmplă în jurul lor. Tocmai din acest motiv, au organizat o companie „Dăruiește și Primește”, prin care vor organiza un spectacol de improvizație, un eveniment în care ai șansa să participi achiziționând un bilet.
Cumpărând un bilet vei asista la un show de improvizație și automat vei fi înscris la tragerea la sorți de la finalul evenimentului unde se vor câștiga multe premii. Premiul cel mare va fi un iPhone XS!
Dacă cumperi un bilet la spectacol, pui și tu umărul la ajutorarea familiei Covaci. O familie cu patru copii plus alți doi nepoți pe care îi cresc ei datorită faptului că aceștia au fost părăsiți de părinții biologici. Toți copiii sunt la școală unde au rezultate bune iar soțul lucrează la o firmă de colectat deșeuri de la șase dimineața până seara la ora opt, pe un salariu de doar 1.400 lei. Cei de la Snooze Boys vor dona o parte din contravaloarea biletelor pentru a le face un cadou frumos unor copii care au șansa ca anul acesta să vină Moșul și la ei.
Dacă vrei să faci parte din această poveste te așteptăm vineri, 14 Decembrie, ora 19:00‬ la Casa Jelen, str. Mihai Eminescu, nr. 55-57. Prețul unui bilet este 30 lei iar rezervări se pot face la numărul de telefon : (0748) 043 498 ”, declară liderul trupei, Denis Farcău.
Noaptea Crăciunului este noaptea înstelată în care se întâmplă miracolele, este seara în care dăruim și primim. Este seara care aduce energie, viață și bucurie.
Ce ziceți, facem un miracol împreună?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.