mar. nov. 24th, 2020

Corina Tamaș

,,Trăirile depășesc limitele gândirii’’

Patru ani de „joy”, patru ani de Joy FM!

3 min read

Scriu într-o zi de joi cuvinte despre „Joy”. Inițial mă gândeam că este o coincidență faptul că joi, adică astăzi când scriu, este a 4-a zi a săptămânii, iar eu scriu chiar despre cifra 4. Cum, însă, nimic nu este întâmplător, cred că nu este chiar o coincidență. Atunci când te gândești la cifra patru (4) îți pot veni în minte, dintr-o dată, cele 4 anotimpuri, cele 4 puncte cardinale sau cele 4 elemente (apa, aerul, focul și pământul).
Numărul patru exprimă calmul , temeinicia și căminul. Exact lucrurile acestea și le-au propus cei din echipa Joy FM: să transmită un mesaj care să îi inspire pe ascultători și să îi încurajeze să trăiască o viață împlinită.


Am pășit pentru prima dată în studioul Joy FM în urmă cu un an, fiind invitată cu câțiva colegi dintr-o trupă de improvizație din care făceam parte. Atunci i-am cunoscut pe băieții de la matinal : Cosmin Ile și Cristian Manta, doi oameni cu simțul umorului și care îți fac ziua mai bună încă de la primele ore ale dimineții prin emisiunea Joy Start. În scurt timp, am fost invitată din nou de Grațiana Leucuța, care are o emisiune foarte interesantă în fiecare zi de la 10-13, „Dincolo de aparențe”, unde abordează teme legate de sănătate, nutriție și multe teme sociale.

În ultima perioadă am fost invitată de Ovi Nagyi, la emisiunea pe care o realizează „După amiaza la Joy”, care are loc în fiecare după masă între orele 14-17 iar temele abordate de Ovi aduc bucurie, energie și motivație. De fiecare dată când am poposit la ei în studio, am simțit o stare de bucurie, nu degeaba numele acestui post vine de la acest cuvânt special.

 

Joy FM pentru mine înseamnă muzică bună, emisiuni care tratează subiecte de interes general și nu în ultimul rând Joy FM înseamnă chiar „joy”, adică bucurie!
O bucurie am simțit și atunci când am fost invitată să particip la Gala aniversară JoyFM România, eveniment care a avut loc într-un spațiu foarte frumos amenajat chiar aproape de locul unde se află redacția radioului.

De ce m-am bucurat? Pentru că fiind invitată, acești oameni m-au făcut să mă simt parte din familia lor, că acești oameni mi-au arătat că este reciproc ceea ce simțim unii pentru alții. S-au împlinit 4 ani de Joy FM, iar la petrecerea lor am realizat că într-adevăr, nu doar pentru că am vorbit despre cifra 4, dar între cei care formează redacția Joy FM chiar este vorba despre calm, temeinicie și familie.

Joy FM Arad este o familie, una mare, cu oameni care îți zâmbesc în timpul emisiunii nu pentru că așa li se cere în fișa postului ci pentru că ei chiar așa sunt. Am fost primită cu zâmbete la party-ul (pot să îi spun așa) la care am vorbit multe, în care am râs împreună cu ei, ne-am fotografiat împreună și nu în ultimul rând mi-am bucurat din plin și papilele gustative. Cu toții erau foarte degajați, senini și bine dispuși, exact așa cum o fac și în fața microfonului de la radio. Dincolo de discursuri, dincolo de faptul că la intrare am dat nas în nas cu primarul, mi-au plăcut cei care au făcut ca atmosfera să fie și mai frumoasă: Abi, o fetiță, care luna trecută a împlinit 16 ani cu o voce minunată și Mihai Cozmiuc, dar și Desiderio Quintet, care a dat un aer cu adevărat de gală acestui eveniment. Scriu într-o zi de joi despre o seară în care cu adevărat m-am simțit „joy”.

La mulți ani Joy FM și mulțumesc!

1 thought on “Patru ani de „joy”, patru ani de Joy FM!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.