joi. oct. 24th, 2019

Corina Tamaș

,,Trăirile depășesc limitele gândirii’’

În căutarea sufletului pereche….

2 min read

Propriul destin nu e așa ușor cum pare. Toată viața alergăm în căutarea sufletului pereche care să ne împlinească. Cum știm dacă  persoana de lângă noi e cea potrivită? Nu există o definiție standard a conceptului de suflet pereche, cred că fiecare om înțelege diferit acest concept. Multe persoane devin obsedate de acest lucru dar nu își pun întrebarea,, Eu cine sunt’’?

Mai întâi de toate trebuie să te descoperi pe tine ca persoană. Dacă îți dorești doar o companie este ușor, asta însemnând alegerea unui partener de viață fără să ținem cont de prea multe lucruri. Majoritatea adoptă această soluție din comoditate și frica de a nu fi singuri. Această alegere nu este una sănătoasă, oameni buni treziți-vă, alegerile de acest fel nu o să țină!

Mitul androginului îl regăsim în literatura modernă și în religiile arhaice. Se spune ca la început trăiau pe pământ aceste ființe androgine compuse dintr-un bărbat și o femeie fiind lipiți spate în spate. Puterea lor era nemărginită, zeii temându-se de această putere au hotărât să îi despartă. Jumătățile astfel separate au început să moară de tristețe și de dor. De atunci cele două jumătăți se caută una pe alta toată viața iar în momentul când se regăsesc formează ființa perfectă de odinioară. De aceea în  momentul când îți întâlnești sufletul pereche simți o conexiune  spirituală ca și cum ai  mai fost împreună cu acea persoană.

Cred în dragoste la prima vedere și cred că pe acest pământ fiecare om are jumătatea lui. Depinde doar de noi pe cine alegem să avem alături, de cât de mult suntem dispuși să alergăm în căutarea lui. Asta poate însemna zile, luni , ani , poate însemna să trăiești toată viața în căutarea sufletului pereche dar până la urmă  ,, Nu contează destinația, contează drumul’’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.