Dum. iun. 20th, 2021

Corina Tamaș

,,Trăirile depășesc limitele gândirii’’

Femeia și bărbatul, două specii diferite!

3 min read

Săracul Adam, dacă nu ar fi fost Eva nu ar fi mușcat din acel măr, săracul Hitler dacă nu ar fi fost Eva Braun nu ar fi știut ce e iubirea, săracul Henry al VIII-lea nu și-ar fi făcut propria biserică anglicană dacă nu era Anne Boleyn.
Noi oamenii suntem idealiști convinși, avem valorile noastre, însă de când e lumea și pământul, războiul sexelor a existat și va dăinui peste ani și ani.
În ceea ce privește sexul, femeile preferă 35-40 de minute de preludiu, ele consideră că bărbații au baterii, la fel ca și bateriile Duraccel, uită că majoritatea se încadrează la 777. Bineînțeles că ne dorim ca în timpul acesta, bărbații șă ne admire calitățile.
Dacă relația este mai veche, ele nu mai au nevoie de preludiu, dar nu uitați dragi bărbați, că noi femeile considerăm că e una din obligațiile voastre, un fel de cadou impus prin natură…
De multe ori ne prefacem, nu facem nimic fără introducerea preludiului.
Bărbații…preferă preludiul 35-40 de secunde, ei cred că e ca drumul de la mașină până la ei acasă, face parte din preludiu. Plus două beri.
Când o femeie spune că este gata de ieșit în oraș, nu o crede, aia însemnă că va fi gata de ieșit în oraș de abia după ce se mai schimbă de două ori, de abia după ce realizează că rujul nu merge cu ținuta, de abia după ce își caută altă poșetă.
Când vine vorba despre maturitate, femeile o fac mult mai repede. La 17 ani o femeie poate fi considerată un adult. De cel puțin doi ani. La 19 ani deja știe ce vrea: un bărbat inteligent (ușor de prostit), foarte, foarte bogat (dar neapărat cu dorința de a se îmbogăți și mai mult), egoist cu ceilalți (dar foarte darnic cu ea), foarte frumos(dar nu mai frumos decât ea), experimentat ( ușor naiv), preocupat de afacerile sale (dar aproape de sufletul ei), dorit de alte femei (dar foarte fidel…).
În schimb bărbații la 17 ani, încă mai colecționează surprize, postere cu femei goale și se mai uită la filme cu karate. De aceea prieteniile din liceu rezistă rareori. Ei se maturizează în jur ul vârstei de 30 de ani, cel mai des după 40, dar din păcate deja o ființă mult mai inteligentă decât ei( adică femeia), le arată un certificat de căsătorie de acum 7-8 ani și 2-3 copii care parcă au nevoie de toate lucrurile din lume.
Dacă vor să se trezească din acest coșmar, trebuie să plătească cel puțin jumătate din tinerețea lor sub formă de pensie alimentară.
Totuși..uneori bărbații sunt norocoși, pentru că o femeie va decide mereu ce se va întâmpla mai departe în viața bărbatului!
Dacă va veni un al treilea război mondial, cu siguranță va fi cel al sexelor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.