mar. ian. 31st, 2023

Corina Tamaș

,,Trăirile depășesc limitele gândirii’’

Jucători de prima ligă…confesiunile unui player

2 min read

player, jucători de prima ligă

În traducere: oameni fără sentimente, te aduc în stadiul în care crezi că ești cel mai important lucru din viața lor. Un player e ca un vânător, știe unde să își caute prada. De exemplu: intră într-un club, in jurul său sunt 20 de femei, patru îi vor cădea cu siguranță.
E ca un hoț. Hoțul nu fură pe oricine, el te fură când știe că tu ești cel mai slab. Colecționează așa cum alții doar visează…….
Într-una din seri îmi povestea: am avut 800 de femei, pe care mi le-am amintit căutând în sertarul meu de memorii.
Pe la vârsta de 20 de ani, eram foarte timid, citisem mult dar adevăratele simțuri au început de abia pe la 25. Atunci am simțit că începe adevărata călătorie a vieții mele . Citeam, mă documentam și încercam să iau de la fiecare femeie care trecea prin patul meu o mică învățătură.
Devenisem un bun pshiholog. Eram prezent trup și suflet de fiecare dată când mă întâlneam cu o femeie, o ascultam, îi dădeam sfaturi, o pătrundeam cu privirea atât de adânc încât ceda foarte repede în brațele mele.
Iubesc femeile, iubesc viața și sexul. Ce poate fi mai frumos pe lumea asta decât arta de a face sex? E o artă, e o lume cu totul aparte pentru cei care o înțeleg, și o aduc pe culmile cele mai înalte ale plăcerii.
Împlinirea acestui ideal, de fiecare dată când mă întâlneam cu o femeie, mă făcea să ma simt viu și să fiu un bun amant. Trebuie să te naști cu acel ceva, sunt foarte puțini bărbați care știu să facă o femeie cu adevărat fericită în pat. Pentru mine e atât de ușor…..
Femeile mă iubesc, sunt un zeu pentru ele. Sunt nebun, o recunosc, nebun după sex și aventură. Viața pentru mine înseamnă plăcere, nu aș putea trăi o viață plictisitoare, normală.

Sunt în căutarea idealului, până voi atinge acel ideal, voi alerga pe cărări necunoscute îmbrățișând savoarea vieții și petrecând fiecare clipă ca și când ar fi ultima!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.