mar. ian. 31st, 2023

Corina Tamaș

,,Trăirile depășesc limitele gândirii’’

Unul pentru societate , altul pentru sex?

2 min read

Stând la o cafea zilele trecute, fără să vreau, în spatele meu la o masă un bărbat şi o femeie stăteau la un pahar de vorbă. Discuția a decurs normal până în momentul în care l-am auzit pe tip că îi spunea domnişoarei următoarele lucruri: draga mea, trebuie să ai unul pentru societate şi unul pentru sex, altfel nu o să fii împlinită. Convorbirea era din ce în ce mai interesantă, abia aşteptam să aud ce va răspunde ea. Surprinsă de vorbele rostite de el, tânăra îi spune că nu se poate aşa ceva, şi că ea îşi doreşte unul care să fie pentru tot. Sunt oameni şi oameni, fiecare persoană crede în ceva, depinde de noi felul cum percepem lucrurile care se întâmplă în societate. Mă întreb oare câte persoane cred în aceste vorbe? Oare în această lume nebună nu se mai poate să fii fericit în doi?
Până și melodiile care le auzim la radio, nu știu dacă ați observat, dar printre cele care îmi urlă în mașină tot timpul când deschid radioul e o melodie spaniolă ,,Felices los 4” . Despre tot felul de aplicații, de faptul că ,,Instagramul ” a devenit cea mai bună unealtă de a acosta o persoană, în momentul în care ai o relație. Credeți c
ă Adam ar fi fost fidel Evei dacă în acea gradină ar fi fost mai multe femei? Nimic nu te mai obligă să fii fidel, decât sentimentul de iubire și dorința față de celălalt.

Dar sentimentele trec și dorința se uzează!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.