joi. oct. 1st, 2020

Corina Tamaș

,,Trăirile depășesc limitele gândirii’’

Tipul care nu pare genul nimănui!

2 min read

În viața asta ne asezonăm și ne hrănim creierul cu tot felul de aberații. Ne facem liste despre cum ar trebui să arate bărbatul visurilor noastre, le punem pe hârtie și visăm la acel bărbat. Și încă cât visăm….unele își revin, altele continuă să trăiască în povestea lor. În fond și la urmă, suntem îndoctrinate de mici, din grădiniță, că trebuie să îl găsim pe Făt-Frumos, înalt, bine clădit, iar de cele mai multe ori îl găsim: jumate din înălțimea ideală, mai ascunde și o minge sub tricou, și la jumătatea vieții. E acel bărbat realizat, a trecut de 40 de ani , și nu are nevoie de relații permanente, dar dacă întâlnește persoana potrivită e gata să își dea și sufletul. A avut parte și de o căsătorie, nu mai crede în vise și lacrimi. Nu se mai gândește la o relație până la adânci bătrâneți, îi place să trăiască prezentul. A trecut prin numeroase experiențe și a văzut și simțit pe pielea lui tot arsenalul de manipulare folosit de femei, deci e din ce în ce mai greu de păcălit. Știe ce înseamnă să fii independent și nu mai caută de mult o prințesă ce așteaptă să fie salvată și nici nu pierde timpul pentru a convinge o femeie despre adevărata lui valoare. A învățat să se detașeze imediat de orice femeie lângă care nu se simte bine.
Nu pare genul tău, dar totuși are ceva special. Lucrurile devin altfel după ce îl cunoști, are acel ceva pe care alții nu îl au. La început pare un mărunțel vorbăreț, pus pe șotii, dar când lucrurile se aprofundează devine tot mai fain. Știe să folosească cuvintele, îi place să se joace cu ele și îi place să se joace la nebunie cu tine…
Ți-ai dat seama și tu ? E acel gen care nu face pariuri pe persoane, nu își face trofee legate de sex, de cele mai multe ori refuză, tocmai pentru că cea care vrea să îl ofere nu îi îndeplinește anumite așteptări, nu își trasează obiective și nici nu își face planuri pentru a ,,arde pe cineva”.
E acel om care știe să se facă plăcut, e acel om care se simte bine în pielea lui,e acel om pe care, tu ca femeie trebuie să îl stimulezi mental.

El e tipul care nu pare genul nimănui dar dacă îl cunoști poate fi omul care l-ai așteptat toată viața!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.