lun. dec. 9th, 2019

Corina Tamaș

,,Trăirile depășesc limitele gândirii’’

Te iert pentru tot ce mi-ai făcut!

2 min read

Am învățat de-a lungul acestui timp că iertarea e cea mai importantă, să ai puterea să ierți acea persoană care ți-a smuls toate lacrimile din lume….

 

În viața asta întâlnim oameni care sunt alături de tine în orice situație, sunt acei  oameni de calitate, puțini….dar sunt acolo și vor fi tot timpul. De-a lungul timpului mai apar acei pasageri, care te folosesc în scopuri strict materiale până își ating scopul iar după aceea nici măcar nu te mai salută. În zilele noastre nici prieteniile nu mai sunt ceea ce ar trebui să fie, majoritatea sunt pe interes și intră în viața ta doar să aibă anumite beneficii sau își aduc aminte că mai exiști când  îi notifică  Facebook-ul că e ziua ta.  Mai sunt și acei oameni care intră în viața ta pentru a te face să suferi.

Nu am fost și nu voi fi niciodată capabilă să mă răzbun pe cineva care m-a făcut să sufăr sau mi-a făcut rău în vreun fel. Cred cu tărie că în viața asta fiecare primește ceea  ce dă…întotdeauna am răspuns cu bine când cineva mi-a făcut rău. Am învățat de-a lungul acestui timp că iertarea e cea mai importantă…să ai puterea să ierți acea persoană care ți-a smuls toate lacrimile din lume.

Acum am puterea să te iert….pentru că m-ai lăsat singură când am avut cea mai mare nevoie de tine, acum pot să te iert pentru că …în timp ce te așteptam…tu erai la alta în brațe spunându-i aceleași adevăruri goale  pe care mi le spuneai și mie, acum te iert…pentru că nu ai fost lângă mine când tatăl meu murea în brațele mele…acum te iert…pentru că altfel nu murea iubirea mea pentru tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.