lun. dec. 9th, 2019

Corina Tamaș

,,Trăirile depășesc limitele gândirii’’

Tipologii de femei….femeia frigidă!

2 min read

Zilele trecute scriam despre femeile visătoare care îl așteaptă pe Făt Frumos, care nu apare niciodată sau dacă apare ele nici măcar nu își dau seama. Astăzi aș vrea să scriu despre femeia sticlă sau rigidă.  Din păcate la noi nu există educație sexuală,  deși ar trebui să fie obligatorie și necesară în școli. Mulți dintre părinți nu discută despre această temă, fiind considerat un subiect tabu… Și atunci ce se întâmplă?

Avem cele mai multe mame minore și cele mai multe avorturi din Europa.  Așa se face că multe femei ajung la o vârstă destul de înaintată și nici măcar nu  au avut un orgasm în viața lor. Zilele trecute discutam cu o femeie care era trecută de 50 de ani, divorțată,  iar  ce m-a surprins cel mai mult este faptul că nu a avut niciodată orgasm.

Avem o mentalitate învechită: nu fă sex până nu te căsătorești, sexul e rău, nu te masturba,  stinge lumina, iar când ajung să facă sex se blochează și uite așa devin frigide.

Se spune că nu există femei frigide, ci doar bărbați care nu știu să satisfacă o femeie!

Într-adevăr, mai există și acei bărbați imaturi sexual care nu își doresc decât propria lor satisfacere, însă aici vorbim despre o boală psihică care se instalează  la femei din cauza unor experiențe neplăcute, din cauza unui viol sau  din cauza unui șoc puternic.  Unele femei se simt bine când fac sex,  dar nu ajung la orgasm, altele nici nu suportă să facă sex și nici nu îi duc lipsa.

Un prieten îmi povestea de o relație lungă pe care  a  avut-o   cu o femeie frigidă, deși o iubea, în trei ani de zile  a avut două orgasme,  și alea accidentale.  Fata se bloca pe fond psihic din cauza unei tentative de viol iar de fiecare dată când venea vorba de sex se crispa.

Oricât de mult a încercat, ea vedea sexul ca pe o obligație, iar într-un final s-au despărțit!

Să faci sex e ușor, toată lumea știe, însă prea puține știu să ofere acea căldură emoțională, bucură-te de partenerul tău, fii prezentă, pune pasiune  și dacă ai citit  ce am scris….ce mai aștepți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.