joi. feb. 20th, 2020

Corina Tamaș

,,Trăirile depășesc limitele gândirii’’

Tu femeie, revino ce ai fost odată….

3 min read

Deși am multe articole în care scriu despre bărbați, astăzi aș vrea să scriu despre femei…
Ce este femeia? Este cea mai frumoasă și specială creatură care poate exista în univers. Femeia este unica ființă iubitoare în care se zbat două inimioare, uneori chiar și la propriu. Frumusețea femeii este mai presus de toate frumusețile, este sursa de inspirație a marilor poeți scrisă și regăsită în versurile lor.
Tot ea este sursa puterii unui bărbat, după cum spune și zicala ,,în spatele unui bărbat puternic există o femeie și mai puternică”.
Femeia este cel mai bun actor în viață, jucând în fiecare zi o mulțime de roluri cu mii de cuțite în spate prefăcându-se că viața e roz și transmițând și redând acel zâmbet fals, însă credibil, ce-l citim în fiecare zi de pe fața ei.
Te-ai gândit că poate nu e un zâmbet fals? Te-ai gândit că poate acel zâmbet ascunde și multe greutăți?
Câte mame nu își cresc singure, copii? Acei ochi spălați în lacrimi și mai senini decât puritatea cerului, acele mâini care vor rămâne mereu calde. Acele fapte mici și neobservate de nimeni, care lasă în spatele lor urme imense.
Femeia este flacăra eternității care va genera lumină și culoarea desăvârșită întregii lumi!
Asta ești tu, specimen al naturii, cea mai frumoasă ființă din lume…sau cel puțin așa ar trebui să fii….
Tu femeie, acceptă când cineva îți oferă o floare, acceptă un compliment când cineva ți-l oferă, este gratuit iar ceea ce vine din suflet dă sens și valoare vieții.
La fel cum femeile se plâng de bărbați, la fel se întâmplă și cu bărbații. Se plâng și ei la rândul lor că nici femeile nu mai sunt ce au fost odată…Majoritatea sunt după bani, mușchi, ajung să se prostitueze ca să își întrețină iubitul, ajung păpuși gonflabile de nu mai pot nici să vorbească.
Tu femeie, dacă te-ai căsătorit cu bărbatul vieții tale, dovedește-i în fiecare zi, arată-i cât de mult îl iubești, dăruiește-i în fiecare dimineață cel mai frumos zâmbet posibil. Fi o lady, urează-i o zi bună când pleacă de acasă iar seara când se întoarce, să te găsească îngrijită, parfumată dăruindu-i cea mai strânsă îmbrățișare. Încetează cu reproșurile, bărbații urăsc asta, în felul acesta nu reușești decât să îl trimiți în brațele alteia.
Dacă ai un copil, asta nu înseamnă că tu trebuie să fii pe ultimul loc, neîngrijită, cu părul murdar, strâns în coc și cu 20 de kg în plus. Nu fii leneșă și comodă, în vremurile de acum ai toate metodele pentru a slăbi. Nu înjura, nu urla, totul se poate rezolva dacă știi cum să comunici.
În așa atmosferă cred că viitorul sună bine…depinde doar de tine femeie….

1 thought on “Tu femeie, revino ce ai fost odată….

 1. Sa nu uitam de comunicare-care este vitala oricarei relatii!..
  Degeaba esti slaba(fizic!),si sexi daca asta este tot ce poti oferi…
  Fii buna ,calda,inteligenta,sarmanta,gospodina si iubitoare si ai sa vezi ca vei fii apreciata!
  Echilibru in toate,comunicare si sinceritate …pentru ca nu exista oameni perfecti,relatii perfecte…depinde de noi cum stim sa simtim,sa construim si sa mentinem o relatie!…
  Si inca ceva:depinde cat de mult iti doresti o relatie,depinde cu cine ,depinde de destin…
  In aceasta lume eu inca cred in iubire ,eu inca cred in…destin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.