Dum. nov. 27th, 2022

Corina Tamaș

,,Trăirile depășesc limitele gândirii’’

Preferam să fiu proastă și fericită!

3 min read

În decursul anilor am întâlnit mulți, cu unii am încercat, unii m-au dezamăgit, alții au plecat înainte să o facă iar cu restul după câteva întâlniri, îmi dădeam seama că nu are nici un rost!

 

Vara se apropie cu pași repezi, parcă nici primăvara nu mai e cum era odată, copacii înfloresc pe viteză, dintr-o dată apar roadele. Se ard multe etape, până și vremea trece mai repede și e înșelătoare. Ce să mai zicem atunci de bărbați? În decursul anilor am întâlnit mulți, cu unii am încercat, unii m-au dezamăgit, alții au plecat înainte să o facă iar cu restul după câteva întâlniri, îmi dădeam seama că nu are nici un rost. Până la urmă, este ciclul vieții, să cunoști oameni, să testezi caractere, să înveți despre culturi și mentalități diferite.
Bărbații ar trebui să fie îngerul păzitor al femeilor, nu? Să fie centrul universului tău, să știi că te poți baza pe ei atunci când ai nevoie. Văd și aud tot mai des femei care și-au pierdut încrederea de a mai avea o relație, de a mai avea încredere în bărbați. Vorbesc despre acele femei care au o carieră, care știu ce fel de bărbat vor și nu se mulțumesc cu urme de bărbați. La noi în România chiar e o mare criză de bărbați, nu din aia cocalari, vorbesc despre acei bărbați adevărați, care îți sărută mâna, care îți deschid ușa la mașină, care te sună sau îți urează o zi bună?
În schimbul acestor bărbați, au apărut tot felul de creaturi odioase: epilați, efeminați, musculoși, plângăcioși, sensibili. Unde ești tu, bărbatul de odinioară? cel care aprecia o femeie după sufletul ei? Cel care nu își întorcea capul după alta, în timp ce femeia care o ține de mână strălucește? Unde ești tu, acel bărbat care înțelege din privire ce îți dorești? Unde ești tu, acel bărbat care nu uită de 8 martie sau de ziua ei să îi ducă o floare ?
Cum vremea dinozaurilor a trecut, la fel a trecut și vremea bărbaților adevărați. Au mai rămas pe ici pe colo, apar ca și brândușele, ghioceii și alte specii de flori…rare. Bărbații au nevoie de o femeie acasă, cuminte, prostuță care să nu pună prea multe întrebări, o femeie care știe să tacă și să înghită toate prostiile lor. Au ajuns femeile să spună ,, Ne dorim un bărbat care să nu ne dea de gândit” . Ce ar rămâne de făcut? Să acceptăm că aceasta este crunta realitate? Adică dacă îți dorești să nu mori singură, va trebui să accepți acest compromis? Practic ,,Minte-mă frumos, ca să nu îmi dau seama” .
Aștept să treacă vara….dar în minte îmi vine următoarea frază: Preferam să fiu proastă și fericită, decât inteligentă și nefericită!

5 thoughts on “Preferam să fiu proastă și fericită!

 1. Buna!Imi place mult cum te gandesti!Mult succes iti doresc in tot ceea ce faci!Si sa sti ca mai sunt barbati adevarati cu suflet bun si mare care cauta aceeasi lucru ce cauti si tu si femeile de genul tau!
  Te pup Robi.

 2. Doamna/domnisoara Tamas nu fii ceea ce nu esti.In ziua de azi toti nepriceputii au inceput sa isi dea cu parerea si aici te clasezi si tu.mai lasa-ne cu textele acestea la care dai copy/paste.

 3. Dar fetele(femeile) de alta data unde sunt?Unde sunt fetele gingase,manierate,romantice care sa se bucure de o floare,de o plimbare romantica?!..
  Cele de azi asa sunt?!
  Si cat de ieftin si usor se vand!!!…
  Un barbat adevarat cauta o femeie speciala,sincera,manierata,educata…
  Ceilalti le vaneaza pe…celelalte!
  Intr-o lume in care totul este de vanzare,ma incapatinez sa cred ca mai esti oameni frumosi ,buni,educati si sinceri!…
  Doar ca atragem ceea ce suntem!…
  Si mai e o chestie…destinul!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.